Bedrijfsfeest DJ boeken

Op zoek naar een bedrijfsfeest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met bedrijfsfeesten en zakelijke events sinds 2011. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder bedrijf is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine bedrijfsfeesten. Naast bedrijfsfeesten verzorgen wij ook gala’spromotiefeesten en bruiloften.

Over Timebeatz

Bedrijfsfeest DJ ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met dé business locaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo verzorgt Timebeatz regelmatig bedrijfsfeesten bij Kasteel de Berckt in Baarlo en bij Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Tim draaide bij ons op de triathlon in Weert. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

René Jeurgens

‘Als je een DJ zoekt die het publiek aanvoelt en weet wat ze willen horen, moet je Timebeatz hebben. Je hebt super gedraaid!’

Peter Pleket

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze bruiloft in Roermond. Bedankt Tim!’

Anne Caris

Drive-in show Boschmolenplas

Uitgebreide mogelijkheden

Bedrijfsfeesten zijn maatwerk. Naast de muziek verzorgen wij indien gewenst ook de apparatuur en aankleding van uw zakelijke event. Zo leveren wij bijvoorbeeld LED dansvloeren, verticale CO2 jets en de sparkular vuurwerkfontein. Wij adviseren u graag!

Contact opnemen

Muziekvoorkeuren

Uw evenement staat of valt met de muziek die er gedraaid wordt. Wij begrijpen dat en stemmen vooraf altijd de muziekwensen met u af. Van 80s & 90s tot feestmuziek en funk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Verzoekjes tijdens het event zelf zijn altijd welkom.

Galabal 2018 Weert Philips van Horne

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen