DJ Cursus

Altijd al DJ willen worden? Timebeatz biedt jou een unieke DJ cursus waarbij je op Pioneer Pro DJ Gear de basisbeginselen van het ‘Pitchen, Matchen & Mixen’ gaat leren. Na drie lessen kan je zelf een vloeiende mix neerzetten.

DJ Cursus Timebeatz

Privélessen

Het voordeel van de Timebeatz DJ cursus is dat de cursist zo veel mogelijk achter de DJ-set staat. Dit is de reden dat er voornamelijk privélessen worden gegeven. De cursussen beginnen met een korte introductie waarna de cursist zelf kan oefenen op de apparatuur. De cursussen worden gegeven op een Pioneer Pro DJ set. Pioneer Pro DJ is de absolute top als het gaat om DJ-apparatuur en is in vrijwel elke club terug te vinden. Dit geeft als extra voordeel dat de cursist kennis leert maken met deze apparatuur en hier goed mee om zal leren gaan.

Programma

De basiscursus bestaat uit drie privélessen à 60 minuten op locatie in Heythuysen (Limburg). In overleg kan de gehele DJ cursus ook bij u op locatie gegeven worden in regio Limburg. Tijdens de lessen wordt de Pioneer apparatuur grondig behandeld, de basis gelegd voor het ‘Pitchen, Matchen & Mixen’ en er wordt geoefend met het gebruik van effecten. Na afronding van de basiscursus kan de cursist zelfstandig een vloeiende mix maken met een afwisselend gebruik van overgangen.

Over ons
DJ Cursus headphones

Professionele apparatuur

Of je nu tot de beginnende of vergevorderde DJ’s hoort: het is altijd fijn om te werken met de allerbeste materialen. Timebeatz werkt met eigen Pioneer PRO DJ apparatuur om hoge kwaliteit te garanderen voor DJ lessen. Cursisten hebben de mogelijkheid apparatuur te huren tegen een kortingstarief om thuis te oefenen.

Media bekijken

Vervolgcursus en workshops

Na afronding van de basiscursus is er een vervolgcursus mogelijk waarbij meer aandacht wordt besteed aan de verschillende technieken binnen het deejayen. De vervolgcursus wordt afgesloten met het maken van een eigen, unieke mix die de cursist mee naar huis mag nemen. Voor grotere groepen bieden wij DJ workshops aan waarbij we alle materialen en instructeurs verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Privéles

Eigen mix

PRO DJ Gear