Timebeatz

DJ school

7

DJ Cursus

Altijd al DJ willen worden? Timebeatz biedt jou een unieke DJ cursus waarbij jij op Pioneer Pro DJ Gear de basisbeginselen van het ‘Pitchen, Matchen & Mixen’ gaat leren. Na slechts drie lessen kan je zelf een vloeiende mix neerzetten!

DJ school Limburg

Privéles

Wij gaan graag zo efficiënt als mogelijk te werk. Door 1-op-1 begeleiding sta jij zoveel mogelijk achter de DJ-set en haal jij het maximale uit de Timebeatz DJ cursus. De cursussen beginnen met een korte introductie waarna de cursist zelf kan oefenen met de apparatuur onder begeleiding van een ervaren instructeur. 

Programma

De basiscursus bestaat uit drie privélessen à 50 minuten op locatie in Heythuysen (Limburg). In overleg kan de gehele DJ cursus ook bij jou op locatie gegeven worden. Tijdens de lessen wordt de Pioneer apparatuur grondig behandeld, de basis gelegd voor het ‘Pitchen, Matchen & Mixen’ en er wordt geoefend met het gebruik van effecten. Na afronding van de basiscursus kan de cursist zelfstandig een vloeiende mix maken met een afwisselend gebruik van overgangen.

Tim heeft samen met mij gewerkt aan een set van mij. Met dank aan Tim zijn DJ lessen, heb ik een leuke set kunnen samenstellen voor in de Nieuwe Nor. Met als resultaat een set om niet te vergeten.

Joris Wijckmans

Cursist

Pioneer DJ

Pioneer pro dj

Of je nu tot de beginnende of vergevorderde DJ’s hoort: het is altijd fijn om te werken met de allerbeste materialen. Timebeatz werkt met Pioneer PRO DJ apparatuur om hoge kwaliteit te garanderen tijdens de DJ lessen. Exact dezelfde apparatuur wordt ook gebruikt door werelds grootste deejays.

Cursisten hebben de mogelijkheid apparatuur (zoals de Pioneer XDJ-RX3 of Pioneer CDJ3000) te huren tegen een kortingstarief.

Vervolgcursus

Na afronding van de basiscursus is er een vervolgcursus mogelijk waarbij meer aandacht wordt besteed aan de verschillende technieken binnen het deejayen. De vervolgcursus wordt afgesloten met het opnemen van een eigen, unieke mix die de cursist mee naar huis mag nemen.

Voor grotere groepen biedt Timebeatz DJ workshops aan waarbij wij alle materialen en instructeurs verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Mijn dochter heeft een dj cursus bij Tim gevolgd. Ze vond het superleuk en wil ermee verder gaan! Tim is geduldig, stemt goed af, er is een docent aan verloren gegaan. Iedereen die het leuk lijkt om iets te gaan doen op DJ gebied kan ik zijn cursus aanraden!

Jacqueline Bouten

Let’s learn together!

Klaar om DJ

te worden?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com