Timebeatz

DJ Eindhoven

7

DJ Eindhoven

Op zoek naar een ervaren allround DJ in Eindhoven die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in regio Eindhoven sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Festival DJ Limburg

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine evenementen in regio Eindhoven. Van apres ski– en verjaardagsfeesten tot DJ cursussen en studentengala’s.

Drive-in show

Timebeatz staat klaar om een complete drive-in show te verzorgen in regio Eindhoven. Standaard inclusief levendige verlichting, kraakhelder geluid en state-of-the-art Pioneer DJ-apparatuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een veelzijdige muziekselectie die aansluit bij alle smaken, zal onze stijlvolle show perfect passen bij de wensen van jouw gasten!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Van het Klokgebouw en Stories Eindhoven op Strijp-S tot het Muziekgebouw Eindhoven in het centrum en de Vooruitgang op de Markt. Wij zijn bekend met de meest geboekte eventlocaties in regio Eindhoven. Onze kenmerkende mix van lokale helden als Snollebollekes en Guus Meeuwis tot R&B classics en 80s disco classics staan garant voor een geslaagd event. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Eindhoven

Samen met zijn collega hebben ze gezorgd voor een topavond op onze bruiloft. Het feit dat we bijna niet van de dansvloer af zijn geweest, is het beste compliment om te krijgen. Zeker een aanrader.

William de Wit

Bruidegom

Bruiloft DJ Eindhoven

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Eindhoven. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com