Timebeatz

DJ Helmond

7

DJ Helmond

Op zoek naar een ervaren allround DJ in Helmond die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in regio Helmond sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Oktoberfeest Sittard

Maatwerk

Ieder evenement is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine evenementen in regio Helmond, Eindhoven en Deurne. Van apres ski– en verjaardagsfeesten tot DJ cursussen en studentengala’s. Wat heb jij te vieren?

Drive-in show

Timebeatz staat klaar om een complete drive-in show te verzorgen in regio Helmond. Standaard inclusief levendige verlichting, kraakhelder geluid en state-of-the-art Pioneer DJ-apparatuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een veelzijdige muziekselectie die aansluit bij alle smaken, zal onze stijlvolle show perfect passen bij de wensen van jouw gasten!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de meest geboekte eventlocaties in regio Helmond. Zo zijn we regelmatig te vinden bij de Cacaofabriek. Onze kenmerkende mix van lokale helden als Snollebollekes en Guus Meeuwis tot R&B classics en 80s disco classics staan garant voor een geslaagd event. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Helmond

Tim heeft geweldig gedraaid op ons feest en heeft er mede voor gezorgd dat het een doorslaand succes is geworden! Van te voren hebben we alles doorgenomen en een lijstje met nummers gedeeld. Met die nummers in het achterhoofd is hij aan de slag gegaan, maar hij voelt ook echt goed aan wat de feestgangers op de dansvloer krijgt zodat deze in een mum van tijd vol stond. Het licht en geluid was top. Absolute aanrader dus!

Johan Thijs

Bruidegom

Bruiloft DJ Helmond

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met trouwsfeesten in regio Helmond. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com