Timebeatz

DJ Maastricht

7

DJ maastricht

Op zoek naar een DJ in Maastricht die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in Maastricht sinds 2011. Een mix van muzikale variatie afgestemd op het publiek. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events in Maastricht en omstreken. Van trouw– en verjaardagsfeesten tot zakelijke events en gala’s.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief movingheads, kraakhelder geluid en Pioneer DJ-apparatuur voor zowel grote als kleine evenementen in Maastricht en omstreken. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de feestlocaties in regio Maastricht (Limburg). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd bij Complex MaastrichtRebelle Maastricht en Café Ipanema (onderdeel van het Bonnefantenmuseum). Sinds 2018 zijn we vaste muzikale partner van Maastricht University. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Maastricht

Bedankt Tim! Het dak ging eraf tijdens ons trouwfeest. Wat een geweldig feest was het. We zijn je dankbaar dat je zo’n goed gevoel hebt voor de sfeer, van een mooie rustige opbouw tot een knallend einde! Ik zou iedereen Timebeatz willen aanraden. Succes met je carrière!

Erwin & Karin

Bruidspaar

Bruiloft DJ Maastricht

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met trouwfeesten in regio Maastricht. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com