DJ met saxofonist

Op zoek naar een DJ met saxofonist in stijl die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events sinds 2011. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot verjaardagen en gala’s: de beat van de deejay gecombineerd met de melodie van de saxofoon is altijd een gouden combinatie.

Over Timebeatz

Saxofonist met DJ ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met dé eventlocaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als DJ met saxofonist bij Kasteel de Berckt in Baarlo en Kasteel de Hogenweerth in Maastricht. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Tim draaide bij ons op de triathlon in Weert. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

René Jeurgens

‘We hebben bij Timebeatz DJ met saxofoon geboekt voor onze bruiloft, het was een middag- en avond om nooit te vergeten.’

Fleur Frenken

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze bruiloft in Roermond. Bedankt Tim!’

Anne Caris

DJ panningen boeken

Uitgebreide mogelijkheden

Of het nu om een Lounge borrel gaat of een ibiza wedding: de combinatie van een DJ met saxofonist past perfect in het plaatje. Met nét dat stapje extra voor uw evenement denken wij ook graag mee. Zo leveren wij bijvoorbeeld LED dansvloeren, vertical CO2 jets en de sparkular vuurwerkfontein.

Contact opnemen

DJ & Sax in stijl

Niet alleen de show en aankleding maar ook de artiesten zelf vormen een belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement. Black of white tie? Zowel DJ Timebeatz als saxofonist komen altijd in stijl zodat het plaatje compleet is.

Galabal 2018 Weert Philips van Horne

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen