Timebeatz

DJ Nijmegen

7

DJ Nijmegen

Jouw partner voor een geslaagd evenement in regio Nijmegen. Een DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt. Timebeatz heeft ervaring met events in Nijmegen sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Iedere gelegenheid is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine events in Nijmegen en omstreken. Van trouw– en promotiefeesten tot zakelijke events en DJ cursussen.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief showverlichting, kraakhelder geluid en strak afgewerkt LED design DJ meubel op kleur naar wens. Jouw partner voor zowel grote als kleine evenementen in omgeving Nijmegen. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Van zomerse evenementen op het Waalstrandje tot bruiloften bij Belvédère Nijmegen, Landgoed Brakkesteyn en ’t Sfeerhuys Nijmegen. Wij staan maandelijks geboekt bij de meest bekende feestlocaties in regio Nijmegen. Laat je verrassen door onze persoonlijke aanpak en unieke DJ mix. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Nijmegen

Het dak ging eraf tijdens ons trouwfeest bij het Honigcomplex! Van een mooie rustige opbouw, naar een volle dansvloer met saxofonist tot een knallend einde! Dankjewel DJ Tim en saxofonist Greg voor deze fantastische avond.

Romy Wauben

Bruid

Bruiloft DJ Nijmegen

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in Nijmegen. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com