DJ Nijmegen

Zoek je naar een DJ in Nijmegen die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in Nijmegen sinds 2011. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief apparatuur (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events in Nijmegen en omstreken. Van trouw– en verjaardagsfeesten tot zakelijke events en gala’s.

Over Timebeatz

DJ Nijmegen ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met dé feest- en trouwlocaties in regio Nijmegen (Gelderland). Zo zijn we regelmatig te vinden bij Belvédère Nijmegen, Landgoed Brakkesteyn en ’t Sfeerhuys Nijmegen. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Tim maakte onze bruiloft in Roermond tot een echt feest. De verlichting was erg mooi en de show zag er strak uit!’

Rick Janssen

‘Tim draaide bij ons op de Glow Run in Eindhoven. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

José Vroling

‘Als je een artiest zoekt die het publiek aanvoelt en weet wat ze willen horen, moet je deze DJ hebben. Je hebt top gedraaid!’

Marco Pleket

Bruiloft DJ Nijmegen

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Nijmegen. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 100 tevreden koppels gingen jullie voor.

Weddings
Wedding DJ Timebeatz Heythuysen

‘Super bruiloft gehad mede dankzij de muziek van Tim. Van te voren alles netjes besproken en hij denkt goed met je mee.’ 
Gijs & Paula Vrenken

DJ Verjaardag Boschmolenplas

Verjaardag DJ Nijmegen

Je verjaardag vier je niet elke dag. Timebeatz maakt jouw verjaardag in Nijmegen tot een super feest. Voor je het weet staan al je vrienden op de tafels te dansen ?

Verjaardag

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen