Timebeatz

DJ Panningen

7

DJ Panningen

Jouw partner voor een geslaagd evenement in regio Panningen. Een DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt. Timebeatz heeft ervaring met events in Panningen sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Iedere gelegenheid is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine events in Panningen. Van trouw– en promotiefeesten tot zakelijke events en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief showverlichting, kraakhelder geluid en strak afgewerkt design DJ meubel voor zowel grote als kleine evenementen in Panningen en omstreken. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de feestlocaties in regio Helden en Panningen (Limburg). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd Dotje’s Skihut en Proefloekaal Limburg. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Panningen

Timebeatz heeft gezorgd voor een geweldig feest. We hebben van te voren weinig instructies hoeven geven en muzieksmaak bespreken was überhaupt niet nodig geweest. Onze bruiloft met voornamelijk mensen van midden 20 maar ook een “oudere garde” is compleet uit haar dak gegaan op de set van Tim. Verzoeknummertjes worden goed verdeeld over de avond om te zorgen dat er geen enkel dood moment valt. We hebben ook een extra lichtshow pakket afgenomen wat de feestzaal echt tot leven liet komen. We zijn echt enorm tevreden.

Fons & Daphne Winters

Bruidspaar

Bruiloft DJ Panningen

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Panningen. Zo is hij regelmatig te vinden bij De Belaeving Helden. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com