Timebeatz

DJ Sittard

7

DJ Sittard

Op zoek naar een DJ in regio Sittard die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in Sittard sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events in regio Sittard. Van trouw– en verjaardagsfeesten tot zakelijke events en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Van een kleinschalige verjaardag tot een compleet festivalterrein: Timebeatz levert een complete show tot maximaal 300 gasten in regio Sittard. A-merk geluid, Pioneer PRO DJ gear en een schitterende lichtshow. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de feestlocaties in regio Sittard (Limburg). Zo is Timebeatz al meer dan 5 jaar vaste DJ van Café Ich&Dich Sittard. Daarnaast hebben we vaker evenementen verzorgd bij Wellness Hotel Sittard en café de Buren op de Markt Sittard. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Sittard

Echt een top DJ! Wat een knal-feest hebben we gehad! Tim voelt precies aan welke muziek past bij de avond en bij de gasten. Hij weet op wonderbaarlijke wijze de Stones naadloos te laten overgaan in een of ander House nummer. En hij slaagde erin om 100 niet-Limburgers in een polonaise te laten belanden door de G7 kerk. Tim heeft er een onvergetelijke avond van gemaakt! We zijn superblij met Tim. Voor een volgend feestje gaan we hem zeker weer boeken!

Marleen vd Broek

Bruid

Bruiloft DJ Sittard

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Sittard. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com