Timebeatz

Examenfeest

7

Examenfeest DJ

Geslaagd – Proficiat! Nu nog een examenfeest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt. Timebeatz heeft ruime ervaring met studentenfeesten en examenfeesten. Zelf ook student zijnde, weet hij als geen ander op het publiek in te spelen. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Ieder feest is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events. Naast examenfeesten verzorgen wij ook gala’s, bedrijfsfeesten, promotiefeesten en bruiloften.

Complete show

Examenfeesten worden vaak op thuislocaties gehouden. Wij bieden een totaalpakket aan inclusief discolicht, geluid en DJ apparatuur tot maximaal 300 gasten. We denken mee in de mogelijkheden en niets is te gek. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook LED dansvloeren, verticale CO2 jets en een photobooth inclusief onbeperkt afdrukken.

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met dé eventlocaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als examenfeest DJ bij Dotje in Panningen en Maassilo Rotterdam. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

Examenfeest DJ

Tim is hele goede DJ die de avond mooi opbouwt, de sfeer opvoert en daarna de dansvloer gevuld houdt met gevarieerde muziek die perfect bij het publiek past. Ook in de voorbereiding was het prettig en soepel om met Tim samen te werken. Een top DJ!

Thomas van Kempen

Juiste muziek

Dakterras, Sterrenstof of Rampeneren? De juiste muziek is hét belangrijkste ingrediënt van een geslaagd examenfeest. Wij begrijpen dat en stemmen vooraf altijd de muziekwensen met je af. Verzoekjes van gasten op de avond zelf zijn altijd welkom.

Let’s party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com