Examenfeest DJ

Geslaagd – Proficiat! Nu nog een examenfeest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt. Timebeatz heeft ruime ervaring met studentenfeesten en examenfeesten. Hij is zelf ook student weet daardoor als geen ander op het publiek in te spelen. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder evenement is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events. Naast examenfeesten verzorgen wij ook gala’s, bedrijfsfeesten, promotiefeesten en bruiloften.

Over Timebeatz

Examenfeest DJ ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met dé eventlocaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als examenfeest DJ bij Dotje in Panningen en Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Tim draaide bij ons op de triathlon in Weert. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

René Jeurgens

‘Als je een DJ zoekt die het publiek aanvoelt en weet wat ze willen horen, moet je Timebeatz hebben. Je hebt super gedraaid!’

Peter Pleket

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze bruiloft in Roermond. Bedankt Tim!’

Anne Caris

DJ Venlo boeken

Uitgebreide mogelijkheden

Examenfeesten bieden we meestal aan als totaalpakket: DJ inclusief geluidsinstallatie, verlichting en apparatuur. We denken graag hierin mee. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook LED dansvloeren, verticale CO2 jets en de sparkular vuurwerkfontein.

Contact opnemen

Muziekvoorkeuren

Niet de show of aankleding maar juist de muziek is hét belangrijkste ingrediënt van een geslaagd examenfeest. Wij begrijpen dat en stemmen vooraf de muziekwensen met je af. Verzoekjes op de avond zelf zijn altijd welkom.

Galabal 2018 Weert Philips van Horne

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen