Timebeatz

gala dj

7

gala DJ

Op zoek naar een Gala DJ in stijl die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met gala’s sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Studentengala, bedrijfsgala of galadiner? Iedere gelegenheid is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen afgestemd op jouw wensen. Naast gala’s verzorgen wij ook bedrijfsfeesten, promotiefeesten, bruiloften en studentenfeesten.

Gala show

Gala’s zijn bijzondere evenementen die vaak nét dat beetje extra’s hebben. Wij denken hierin graag met jou mee. Wij bieden een volledige drive-in show inclusief professioneel geluid, Pioneer DJ apparatuur en verlichting. Van een fullcolor lasershow met CO2 en confetti tot de unieke combinatie van DJ&SAX, de mogelijkheden zijn eindeloos!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met dé gala locaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als gala DJ bij Kasteel de Berckt in Baarlo en bij Zaal Zeven in Venray. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

Gala DJ

Tim draaide bij ons op het Stadstriathlon galafeest in Weert. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

Rene Jeurgens

Eigenaar, Restaurant Denver

Stijlvol

Niet alleen de show maar ook de artiest zelf moet passen in het geheel. Dresscode chique, black of white tie? Gala DJ Timebeatz komt altijd gekleed in stijl, passend bij de gelegenheid en jouw wensen. Laat je verrassen!

Your gala in style

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com