Studentenfeest DJ

Op zoek naar een studentenfeest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met studentenverenigingen en -feesten sinds 2011. Doordat hij zelf ook student is, weet hij als geen ander op het publiek in te spelen. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder evenement is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events. Naast studentenfeesten verzorgen wij ook gala’s, bedrijfsfeesten, promotiefeesten en bruiloften.

Over Timebeatz

Studentenfeest DJ ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met dé eventlocaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als DJ voor studentenfeesten bij Kasteel de Berckt in Baarlo en Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Wij werken daarnaast al enkele jaren samen met de Inkom introductieweek in Maastricht waar ieder jaar duizenden (internationale) studenten aan deelnemen. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Tim draaide bij ons op de triathlon in Weert. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

René Jeurgens

‘Als je een DJ zoekt die het publiek aanvoelt en weet wat ze willen horen, moet je Timebeatz hebben. Je hebt super gedraaid!’

Peter Pleket

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze bruiloft in Roermond. Bedankt Tim!’

Anne Caris

DJ Venlo boeken

Uitgebreide mogelijkheden

Studentenfeesten worden vaak georganiseerd in een bepaald thema. Denk aan een walking dinner, studentengala of outdoor lounge event. Wij denken hierin graag met je mee en passen onze diensten aan op het thema. Wij leveren bijvoorbeeld LED dansvloeren, verticale CO2 jets en de unieke combi DJ met saxofonist.

Contact opnemen

Muziekvoorkeuren

Niet de show of aankleding maar juist de muziek is hét belangrijkste ingrediënt van een geslaagd studentenfeest. Wij begrijpen dat en stemmen vooraf altijd de muziekwensen met je af. Verzoekjes op de avond zelf zijn altijd welkom.

Offerte aanvragen
LSD Festival 2019 Philips van Horne Weert