Timebeatz

Studentenfeest

7

Studentenfeest DJ boeken

Op zoek naar een studentenfeest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? DJ Timebeatz heeft ervaring met studentenverenigingen en -feesten sinds 2011. Doordat hij zelf ook student is, weet hij als geen ander op het publiek in te spelen. Klanten waarderen ons met 5/5 steren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg
Licht en geluid Limburg
DJ Maastricht Rebelle
Allround DJ
DJ Kermis Limburg

Maatwerk

Ieder evenement is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events. Zo verzorgen we o.a. studentengala’s, zakelijke evenementen, promotiefeesten en bruiloften.

Complete show

Studentenfeesten worden vaak georganiseerd rondom een bepaald thema. Denk aan een glitter & glamour lustrumgala, walking dinner of outdoor ibiza lounge event. Wij denken hierin graag met je mee en passen onze diensten aan op jouw thema. Denk hierbij aan een spectaculaire lasershow, verticale CO2 jets, een photobooth met onbeperkt afdrukken, LED design DJ meubel of de unieke combi DJ met saxofonist zoals te zien in de video.

Als apparatuur aanwezig is, kunnen wij hier ook gebruik van maken. Wij werken enkel met Pioneer, de absolute top in de DJ wereld. Overleg de mogelijkheden en we zoeken samen naar de beste optie.

 

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met dé eventlocaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als DJ voor studentenfeesten bij Kasteel de Berckt in Baarlo en Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Wij werken daarnaast al enkele jaren samen met de Inkom introductieweek in Maastricht waar ieder jaar duizenden (internationale) studenten aan deelnemen. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

Studentenfeest DJ

Ons lustrumfeest was niet compleet geweest zonder een knallend eindfeest. Timebeatz heeft iedereen op de dansvloer gekregen en wist de energie vast te houden tot diep in de nacht.

Paul van Nispen

Lid, RSC Rotterdam

Juiste muziek

Dakterras, Sterrenstof of Rampeneren? De juiste muziek is hét belangrijkste ingrediënt van een geslaagd studentenfeest. Wij begrijpen dat en stemmen vooraf altijd de muziekwensen met je af. Verzoekjes op de avond zelf zijn altijd welkom.

Your event in style

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com