Bruiloft

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Wedding DJ Timebeatz staat graag voor jullie klaar. Meer dan 100 tevreden koppels gingen jullie voor!

Galabal 2018 Weert Philips van Horne

Wedding DJ

Met ruime ervaring en maatwerk entertainment is jullie bruiloft in goede handen bij DJ Timebeatz. Muziekwensen worden vooraf afgestemd en door het maken van goede afspraken is een succesvolle bruiloft gegarandeerd.

Over ons

Verzoeknummers

Ieder huwelijksfeest is uniek. Jullie bruiloft, jullie muziek. Timebeatz vraagt vooraf welke muziekgenres jullie aanspreken en welke niet. Verzoeknummers tijdens de avond zelf zijn altijd welkom.

WeddingDJ Sittard

‘Super bruiloft gehad mede dankzij de muziek van Tim. Van te voren alles netjes besproken en hij denkt goed met je mee.’ 
Gijs & Paula Vrenken

Openingsdans

Regelmatig kiezen koppels ervoor om het huwelijksfeest te openen met een dans of act. Timebeatz ondersteunt jullie graag bij het maken van een ‘openingsmix‘ voor de openingsdans of -act.

Met of zonder apparatuur

Wij werken bij voorkeur met eigen apparatuur om kwaliteit te garanderen waar we voor staan. Mocht een feestlocatie zelf apparatuur in huis hebben dan nemen wij zelf contact op met hen om te controleren of de apparatuur voldoet.

Shows

Timebeatz beschikt over een Wedding DJ drive-in show die volledig kan worden aangepast aan jullie wensen. Van strijklicht en movingheads tot confetti en lasers, de opties zijn eindeloos. Wij bieden ook de unieke combi ‘DJ met saxofonist‘ aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd naar de kosten en beschikbaarheid van wedding DJ Timebeatz? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op. We denken graag met jullie mee!

Offerte aanvragen