Timebeatz

Apres Ski DJ

7

Apres Ski DJ

Op zoek naar een Apres Ski DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ruime ervaring met Apres Ski muziek.  Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Oktoberfeest Sittard

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor Apres Ski feesten van alle formaten. Naast Apres Ski zijn wij ook thuis in zowel de Limburgse als Brabantse carnaval en oktoberfeesten.

Apres-ski show

Apres Ski = FEEST. Jullie regelen de gasten, wij regelen de rest. Timebeatz biedt een complete Apres Ski drive-in show inclusief alle benodigde materialen (feestverlichting, geluidsinstallatie en DJ apparatuur) tot 300 gasten. Optioneel inclusief kleurrijke confetti, verlichte LED dansvloer en CO2 jets!

Timebeatz show Nautilus Roermond

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

‘Hey, wir woll’n die Eisbären seh’n’, ‘Sweet Caroline’ en andere apres ski krakers. Wij zijn helemaal thuis in deze gezellige muziek. Timebeatz biedt een unieke mix tussen après-ski, schlagers en polka’s. Al jaren zijn wij partner van Dotje’s Skihut in Panningen en Snowworld in Landgraaf. Jaarlijkse skitrips naar Oostenrijk en de Franse Alpen zorgen ervoor dat wij up-to-date blijven met de nieuwste apres-ski krakers. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie.

Timebeatz

Apres Ski DJ

Tim denkt mee in de voorbereiding en wist het publiek goed mee te krijgen met zijn mix tussen schlager en apres-ski tijdens ons jaarlijkse Bierfest. Hij kan goed inspelen op het publiek en straalt plezier uit.

Ronald de Korte

100% feest

Niet de show of aankleding maar de juiste muziek is hét belangrijkste ingrediënt van een geslaagd apres ski feest. Klaar om samen met ons in de Winterse stemmingen te komen? Wij stemmen vooraf altijd de muziekwensen met je af en stralen plezier uit tijdens het event. Verzoekjes van gasten tijdens het feest zelf zijn altijd welkom en draaien we met plezier!

Jetzt geht’s los!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com