Apres Ski DJ boeken

Op zoek naar een Apres Ski DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ruime ervaring met Apres Ski muziek. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor Apres Ski feesten van alle formaten. Naast Apres Ski zijn wij ook thuis in de carnaval en oktoberfeesten.

Over Timebeatz

Apres Ski DJ ❤️ DJ Timebeatz

‘Hey, wir woll’n die eisbären seh’n’, ‘sweet caroline’ en andere apres ski krakers. Timebeatz is er helemaal in thuis. Hij biedt een unieke mix tussen après-ski, schlagers en polka’s. Al jaren is hij partner van Dotje’s Skihut in Panningen en Snowworld in Landgraaf. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken zijn optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie.

‘Timebeatz heeft een geweldig optreden verzorgd vol meezingers tijdens het jaarlijkse Bierfest. Bedankt Tim!’

Bart Rutte

‘Tim denkt mee in de voorbereiding en wist het publiek goed mee te krijgen met zijn mix tussen schlager en apres-ski.’

Sonja Verstappen

‘Tim is op tijd en prettig om mee samen te werken. Hij kan goed inspelen op het publiek en straalt plezier uit.’

Ronald de Korte

LSD Festival 2019 Philips van Horne Weert

Uitgebreide mogelijkheden

Apres Ski = feest. Naast muziek denken wij ook graag mee in het verzorgen van de special FX en verlichting. Zo leveren wij bijvoorbeeld confetti-installaties en verticale CO2 jets. Informeer naar de mogelijkheden

Muziekvoorkeuren

Niet de show of aankleding maar juist de muziek is hét belangrijkste ingrediënt van een geslaagd apres ski feest. Wij begrijpen dat en stemmen vooraf altijd de muziekwensen met u af. Verzoekjes op de avond zelf zijn altijd welkom.

Offerte aanvragen
DJ Limburg boeken

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen