Biografie

In 2011 kwam allround DJ Timebeatz (Tim Dings) in aanraking met de wereld van de clubs, festivals en muziek. Al snel had hij zijn passie in het draaien gevonden en kocht hij op 13-jarige leeftijd zijn eerste DJ controller. In 2012 volgde hij een DJ cursus om de basis van het pitchen, matchen en mixen te leren. Door goed te luisteren naar andere DJ’s maakte hij zich steeds meer vaardigheden eigen en gaf hier zijn eigen twist aan. Lees hier hoe Timebeatz is ontstaan uit een hobby.

Allround DJ Timebeatz 2018

Het eerste optreden

In 2013 mocht Timebeatz voor de eerste keer optreden bij muziekcentrum de Bosuil in Weert tijdens een lokaal evenement voor middelbare scholieren. In datzelfde jaar stond hij samen voor 1.000 gasten tijdens de jaarlijkse Kiëtfuif ’t Kerke, een hoogtepunt op dat moment. In 2014 draaide hij regelmatig bij de ECI Cultuurfabriek in Roermond en werd hij finalist van de OMG Festival DJ Battle.

Nightlife & Festivals

Een paar jaar later draaide hij steeds vaker in clubs, in café’s en op lokale evenementen in binnen- en buitenland. Zo heeft hij o.a. gedraaid bij TheaterHotel de Oranjerie (Roermond), Munttheater (Weert), Poort van Limburg (Weert), Fortuna Stadion (Sittard), club Ultra (Helden) en Muziekgebouw Eindhoven. Op veel van deze locaties is hij nog regelmatig te vinden. In deze periode trad hij regelmatig op bij Dotje’s Skihut in Panningen, waar hij nog altijd wekelijks de gasten op de dansvloer entertaint.

Festivalervaring mocht ook niet ontbreken bij deze energieke DJ. Vanaf 2014 krijg hij de smaak te pakken en draaide Timebeatz o.a. bij OutRageous Festival in Leveroy (2016), De Familietuin Festival aan de Roerkade in Roermond (2014) en D!MENSIONS OUTDOOR in Blitterswijck (2016 & 2014).

Drive-in show

Al snel volgde de behoefte aan een eigen drive-in show om een totaalconcept te kunnen bieden voor examenfeesten, bruiloften, verjaardagsfeesten en jubilea. Wat begonnen is als een simpele opstelling met een paar speakers en lampjes, is nu een complete show geworden met eigen materialen tot 300 personen. Met het registreren bij de Kamer van Koophandel in 2016 werd Timebeatz officieel een onderneming die ontstaan is uit een hobby.

Allround DNA

DJ Timebeatz onderscheidt zich van andere DJ’s door zijn scala aan muziek zo breed en gevarieerd mogelijk te houden wat hem een allround DJ maakt. Zijn variatie in muziek maakt elke set opnieuw uniek en verrassend; het moment dat je denkt dat je een House DJ voor je hebt, wordt er een R&B nummer klaar gezet en niet veel later voor het publiek gedraaid.

Meester achter de decks

Deze DJ weet als geen ander hoe je de gasten op de dansvloer krijgt. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot gala’s en festivals. Klanten waarderen Timebeatz met een 9,1 gemiddeld. Met zijn allround karakter, passie voor het draaien, de laatste hits en eigen producties heeft DJ Timebeatz de skills die het publiek weet te waarderen.

Offerte aanvragen