Timebeatz

Bruiloft DJ Rotterdam

7

Bruiloft DJ boeken in Rotterdam

Voor een bruiloft zoek je de beste DJ, en ik sta garant voor een onvergetelijk feest op jullie speciale dag. Met meer dan 200 succesvolle huwelijksfeesten op mijn naam, ben ik dé professional die jullie zoeken. Mijn ervaring en toewijding maken van jullie trouwfeest een zorgeloze en feestelijke gelegenheid.

Of het nu gaat om pop, rock, dance, of de nieuwste hits, ik ben veelzijdig en stem mijn muziek af op jullie smaak en de smaak van het publiek. Mijn doel is om de perfecte sfeer te creëren, waar jullie en jullie gasten nog lang over napraten. Ik begrijp dat jullie huwelijksdag uniek is, en daarom bied ik een persoonlijke benadering bij het samenstellen van de muziek.

Mijn passie voor muziek en het vermogen om de juiste toon te zetten, maken mij de meest geschikte bruiloft DJ in Rotterdam. Als jullie kiezen voor mijn show, dan kiezen jullie voor kwaliteit, ervaring, en een feest dat de liefde viert zoals het hoort. Laat mij jullie trouwfeest naar een hoger niveau tillen met de perfecte muzikale omlijsting – een herinnering die voor altijd bijblijft. Neem snel contact op zodat we de details kunnen bespreken!

Bruiloft DJ Rotterdam huren
Wedding DJ Limburg
Wedding DJ Timebeatz
DJ Show Dukdalf Kerkdriel
DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch
Bruiloft lichtletters

Maatwerk

Onze diensten stemmen we volledig af op jullie: van de muziekwensen tot de kleursetting van onze showverlichting. Met ruime ervaring als bruiloft DJ is jullie wedding bij Timebeatz in goede handen. Klanten waarderen onze diensten met 5/5 sterren gemiddeld, daar doen we het voor!

Even een trouwfeest DJ huren? We dachten dat wordt een hele klus, we waren namelijk wat aan de late kant met regelen. Het was zo geregeld en we hadden er meteen een goed gevoel bij. Het is een grandioos gezellig feest geworden, goede timing van muziek, afwisseling van “onze” muziek en eigen invulling, mooie sfeer door lichteffecten, onwijs lekkere beatz 😉. Iedereen blij en uitgelaten op de dansvloer en de herinneringen helemaal onvergetelijk!

Fleur Kempen

Bruid

Professionele aanpak

Als professionele bruiloft DJ in de omgeving van Rotterdam, breng ik jarenlange ervaring en toewijding mee naar elke viering. Mijn focus ligt op het leveren van een uitzonderlijke service met alleen het beste materiaal. Of het nu gaat om het gebruik van zelf verzorgde speakers en Pioneer DJ apparatuur of het meenemen van professionele audio- en lichtapparatuur, ik pas me volledig aan aan de wensen van jullie, het bruidspaar.

Mijn uitgebreide ervaring heeft me geleerd dat de juiste muziek en professionele apparatuur de sleutel zijn tot een geslaagd trouwfeest. Ik ben niet alleen een DJ, maar een partner die zich inzet om van jullie bruiloft een onvergetelijk evenement te maken. Met een breed scala aan muziekstijlen en een vakkundige beheersing van mijn uitrusting, zorg ik ervoor dat de sfeer perfect aansluit bij de unieke stijl van jullie viering.

Door alleen te werken met het beste materiaal, garandeer ik een hoogwaardige geluidskwaliteit en een verbluffende lichtshow. Mijn professionaliteit uit zich niet alleen in de muziekselectie, maar ook in het naadloos afstemmen van de technische aspecten. Laat mij jullie begeleiden tijdens deze speciale dag en ervoor zorgen dat het feest de perfecte weerspiegeling wordt van jullie liefde en geluk. Neem snel contact op.

Goede afstemming

Mijn stipte aanpak en gedetailleerde planning zorgen ervoor dat alles netjes wordt geregeld, precies zoals we van tevoren hebben afgesproken. Op jullie speciale dag wil je geen zorgen hebben, en dat begrijp ik als geen ander.

Van de muzikale omlijsting tot aan de technische details, alles wordt nauwkeurig besproken en vastgelegd. Jullie kunnen erop vertrouwen dat ik als professionele bruiloft DJ in Rotterdam ervoor zorg dat jullie trouwfeest vlekkeloos verloopt. Het is mijn missie om de perfecte sfeer te creëren, waar jullie je volledig kunnen focussen op het vieren van de liefde.

Door mijn stipte en georganiseerde aanpak worden onverwachte verrassingen voorkomen, zodat jullie volop kunnen genieten.

Trouwen DJ Rotterdam

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Afgelopen maand heeft Timebeatz het feest op onze bruiloft verzorgd, wat hebben wij genoten van een knalfeest! Vantevoren goeie communicatie, alles netjes klaargezet en ervoor gezorgd dat de hele avond de voetjes van de vloer gingen. Top!

Britt & Florian

Bruidspaar, The Boathouse Kralingen

Onze werkwijze

Persoonlijk

De juiste ‘feeling’ is bij Timebeatz prioriteit. Dat merk je vanaf het eerste contactmoment: geen standaard offerte per mail maar een persoonlijk telefoongesprek waar wij de mogelijkheden schetsen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Muziekwens

Ieder huwelijk is anders. Jullie bruiloft, jullie muziek. Timebeatz brengt vooraf samen in kaart welke muziekgenres bij jullie passen en welke absoluut niet gedraaid mogen worden. Verzoeknummers op het bruiloftsfeest zelf draaien we met liefde!

Openingsmix

Regelmatig kiezen koppels ervoor om het trouwfeest te openen met een dans of act. Timebeatz ondersteunt jullie graag bij het maken van een professionele openingsmix op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tips voor de ceremoniemeester

Je vriend of vriendin gaat trouwen en jij bent gevraagd om de ceremoniemeester van deze dag te zijn. Een hele eer maar ook een taak die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Je bewaakt de planning, overlegt met de leveranciers en staat paraat om kleine probleempjes op te lossen. Wij helpen jou op weg!

Bruiloft muziek trends

De planning is compleet en het trouwfeest is in zicht! De DJ of band vraagt naar jullie muziekvoorkeuren voor het feest en de openingsdans. Doe muzikale inspiratie op voor jullie bruiloft.

Bruiloft ceremonie muziek

De bruiloft ceremonie De viering van liefde, verbinding en toewijding. Muziek speelt een essentiële rol bij het creëren van de perfecte sfeer voor de bruiloftsceremonie. De juiste muziek kan de emoties versterken, herinneringen oproepen en de algehele ervaring...

The perfect wedding ❤️

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com