Timebeatz

Bruiloft DJ

7

Bruiloft DJ

Van muzikale omlijsting tijdens de ceremonie tot een goed gevulde dansvloer tijdens het avondfeest. Timebeatz zorgt voor hoogwaardig entertainment tijdens jullie bruiloft en voelt de gasten perfect aan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Wedding DJ Limburg
Tips als ceremoniemeester
Wedding DJ Timebeatz
DJ Show Dukdalf Kerkdriel
Festival DJ Limburg
Wedding posterholt
Bruiloft lichtletters

Maatwerk

Onze diensten stemmen we volledig af op jullie: van de muziekwensen tot de kleursetting van onze showverlichting. Met ruime ervaring als bruiloft DJ is jullie wedding bij Timebeatz in goede handen. Klanten waarderen onze diensten met 5/5 sterren gemiddeld, daar doen we het voor!

Even een bruiloft DJ huren? We dachten dat wordt een hele klus, we waren namelijk wat aan de late kant met regelen. Het was zo geregeld en we hadden er meteen een goed gevoel bij. Het is een grandioos gezellig feest geworden, goede timing van muziek, afwisseling van “onze” muziek en eigen invulling, mooie sfeer door lichteffecten, onwijs lekkere beatz 😉. Iedereen blij en uitgelaten op de dansvloer en de herinneringen helemaal onvergetelijk!

Danielle Erkelens

Bruid

Dresscode?

Niet alleen de show maar ook de DJ zelf moet passen in het plaatje. Dresscode cocktail, black tie of smart casual? Wij houden rekening met jullie wensen en komen gekleed in stijl. Laat je verrassen door onze uitstraling vol energie!

All-in bruiloft

Timebeatz beschikt over alle professionele apparatuur voor bruiloften tot 300 personen. Bij voorkeur gebruiken wij onze eigen materialen om de kwaliteit te garanderen waar we voor staan. Onze bruiloft DJ drive-in show kan volledig worden aangepast aan jullie wensen. Van exclusieve LED DJ meubels en bewegende lampen tot CO2 jets en confetti; sky is the limit!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wat een geweldige avond! Timebeatz heeft echt het feestje voor ons gemaakt op onze bruiloft. Er werd perfect ingespeeld op onze wensen en de sfeer van onze gasten. Het contact verliep heel soepel. Ook de grote LOVE letters vonden we een erg leuke aanvulling.

Ramón & Maud

Bruidspaar, Kasteel Aerwinkel

Onze werkwijze

Persoonlijk

De juiste ‘feeling’ is bij Timebeatz prioriteit. Dat merk je vanaf het eerste contactmoment: geen standaard offerte per mail maar een persoonlijk telefoongesprek waar wij de mogelijkheden schetsen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Muziekwens

Ieder huwelijk is anders. Jullie bruiloft, jullie muziek. Timebeatz brengt vooraf samen in kaart welke muziekgenres bij jullie passen en welke absoluut niet gedraaid mogen worden. Verzoeknummers op het bruiloftsfeest zelf draaien we met liefde!

Openingsmix

Regelmatig kiezen koppels ervoor om het trouwfeest te openen met een dans of act. Timebeatz ondersteunt jullie graag bij het maken van een professionele openingsmix op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tips voor de ceremoniemeester

Je vriend of vriendin gaat trouwen en jij bent gevraagd om de ceremoniemeester van deze dag te zijn. Een hele eer maar ook een taak die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Je bewaakt de planning, overlegt met de leveranciers en staat paraat om kleine probleempjes op te lossen. Wij helpen jou op weg!

Bruiloft ceremonie muziek

De bruiloft ceremonie De viering van liefde, verbinding en toewijding. Muziek speelt een essentiële rol bij het creëren van de perfecte sfeer voor de bruiloftsceremonie. De juiste muziek kan de emoties versterken, herinneringen oproepen en de algehele ervaring...

Bruiloft muziek trends

De planning is compleet en het trouwfeest is in zicht! De DJ of band vraagt naar jullie muziekvoorkeuren voor het feest en de openingsdans. Doe muzikale inspiratie op voor jullie bruiloft.

The perfect wedding ❤️

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com