Feesten met het coronavirus?

Op maandag 28 september 2020 kondigde het kabinet aanvullende regels aan rondom het coronavirus: caf√©’s en restaurants sluiten om 22:00 uur en er mogen maximaal 30 personen tegelijk aanwezig zijn in een ruimte. Deze regels gelden momenteel tot het nieuwe weegmoment op 20 oktober 2020. Wat adviseren wij ten aanzien van evenementen, wat zijn alternatieven voor het reguliere uitgaan en hoe passen wij onze diensten hierop aan?

Veilige alternatieven

De regels respecteren en naleven is ons uitgangspunt. Wij werken niet mee aan evenementen die de door het kabinet opgelegde coronaregels niet respecteren. Hoewel het aantal evenementen sterk is afgenomen, hebben we toch een beperkt aantal feesten mogen verzorgen in de afgelopen periode waarbij het maximum van 100 personen gerespecteerd werd.

Zittend uitgaan

We zagen de afgelopen periode steeds meer uitgaansgelegenheden alternatieven bedenken voor het reguliere avondje uit. Een terugkomende trend hierin is het ‘zittend uitgaan’. Gasten reserveren hierbij vooraf een tafel bij een uitgaansgelegenheid en worden gedurende de avond aan de tafel bediend. Enkel voor een toiletbezoek of een sigaretje roken mag men de tafel verlaten. Verzoekjes bij de DJ gebeuren digitaal met een appje. Leuke extra’s bij deze vorm van uitgaan als een zittende silent disco, spelletjes aan tafel of een rijdend shotjesrad dragen bij aan de funfactor.

Livestream

Een bekend alternatief. De DJ op een podium met een cameraploeg eromheen en een live verbinding met de gasten thuis. De veiligste vorm van entertainment voor de computer of tv.

Mag een DJ momenteel tijdens corona?

Ja. Je mag momenteel een DJ boeken voor je bruiloft, verjaardagsfeest of ander evenement. Rekening houdend met de meest actuele maatregelen, waarbij er maximaal 30 personen in een ruimte aanwezig mogen zijn, zal het beperkt moeten blijven tot een kleinschalig event. Wij komen er natuurlijk graag een feest van maken voor 29 gasten exclusief de DJ ūüėČ.

Timebeatz = flexibel

Het huidige coronatijdperk vraagt om flexibiliteit. Of het nou om je bruiloft gaat of een bedrijfsfeest, wij willen dat je een goed gevoel hebt bij jouw evenement. Mochten de regels onverhoopt wijzigen en het feest toch niet plaats mogen vinden, dan kan je bij ons gratis omboeken naar een nieuwe datum of het evenement kosteloos  annuleren. Zo weet je zeker dat je de juiste entertainmentpartij in handen slaat die samen met jou alle kanten uit kan manoeuvreren als de situatie daar om vraagt.

Aangepaste diensten

Los van het annuleringsbeleid, passen wij ook onze diensten aan om coronafeesten verantwoord te maken. Zo maken we vooraf duidelijk afspraken met de organisatie wat te doen als de anderhalve meter niet gehanteerd wordt. Denk hierbij aan het omroepen dat de afstand gehandhaafd moet worden of de muziek tijdelijk stil leggen. Daarnaast kunnen gasten bij ons digitale verzoekjes indienen en waarborgen onze dj-booths altijd de 1,5 meter tussen artiest en publiek.

Wij denken mee!

Met de huidige corona maatregelen kan je je afvragen of het wel leuk is om nu met het coronavirus te feesten. Maak deze afweging voor jezelf. Wij hebben gezien dat er genoeg veilige alternatieven zijn maar uitstellen naar een later moment is natuurlijk ook een mogelijkheid. Hoe dan ook, wij denken graag met je mee en stellen ons zo flexibel mogelijk op. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tips als ceremoniemeester

Tips voor de ceremoniemeester

Je vriend of vriendin gaat trouwen en jij bent gevraagd om de ceremoniemeester van deze dag te…

DJ Set voorbereiden

Het voorbereiden van je DJ set

Of je nou bij een lokale bar moet optreden of in 's werelds grootste clubs: de juiste voorbereiding…

Bruiloft muziek trends

Bruiloft muziek trends 2020

De planning is compleet en het trouwfeest is in zicht! De DJ of band vraagt naar jullie…