Timebeatz

DJ Baarlo

7

DJ Baarlo

Op zoek naar een DJ in Baarlo die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in regio Venlo en Baarlo sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Oktoberfeest Sittard

Maatwerk

Ieder evenement is anders. Kleinschalig feest of groot festival? Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen volledig afgestemd op jouw wensen. Van apres ski– en verjaardagsfeesten tot DJ cursussen en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Tent aan huis of een afgehuurde feestlocatie? Timebeatz staat klaar om een complete drive-in show te verzorgen, inclusief kleurrijke verlichting, kristalhelder geluid en state-of-the-art Pioneer DJ-apparatuur. Met een veelzijdige muziekselectie die aansluit bij alle smaken, zal onze stijlvolle show perfect passen bij de setting van jouw feest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend bij dé feestlocaties van regio Baarlo en Venlo (Limburg). Zo verzorgen wij regelmatig studentengala’s en bedrijfsfeesten bij Kasteel de Berckt en zijn we al meer dan 5 jaar vast DJ van jongerencentrum Sjiwa Baarlo. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Baarlo

Onwijs goeie ervaring met Timebeatz. Online gevonden, dan is het altijd even spannend hoe het uitpakt. Maar alles was perfect. Tim nam vooraf contact op met de locatie om aan te geven hoelaat hij er was. De hele avond was goed verzorgd mede dankzij de flexibiliteit van Tim. Ook het contact vooraf verliep goed. Zeker een aanrader!

Kim & Harold

Bruidspaar

Bruiloft DJ Baarlo

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Baarlo. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com