Timebeatz

bedrijfsfeest

7

Bedrijfsfeest DJ

Op zoek naar een bedrijfsfeest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met bedrijfsfeesten en zakelijke events sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

DJ met saxofonist

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine bedrijfsfeesten. Naast bedrijfsfeesten verzorgen wij ook gala’s, promotiefeesten en bruiloften.

Drive-in show

Timebeatz voorziet in een complete show tot 300 gasten op locatie naar wens. Een strak afgewerkt LED Design meubel met een kleurrijke lichtshow en kraakhelder geluid. Special FX bieden wij ook, denk hierbij aan LED dansvloeren, verticale CO2 jets en de sparkular vuurwerkfontein. Informeer naar de mogelijkheden.

DJ show Limburg

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met dé business locaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Timebeatz werkt regelmatig samen met de Kasteelhoeve Geldrop en de Thuishaven in Roermond. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

Bedrijfsfeest DJ

Professionele deejay die goed de sfeer weet te creëren. Geboekt vor ons operatiekamer personeelsfeest in Maastricht. Hij staat open om mee te denken om het beste uit je feestavond te halen. Goed geluid en mooie licht show. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.

Patrick Biesmans

OK-assistent, MUMC+

Variatie

Het succes van je evenement staat of valt met de muziek die er gedraaid wordt. Wij begrijpen dat en stemmen vooraf samen de muziekwensen met jou af. Timebeatz staat voor variatie. Niet gebonden aan één genre maar juist een muzikale mix van 80s disco classics en meezingers tot de meest recentie top 40 hits en R&B. Verzoeknummers tijdens het bedrijfsfeest zelf zijn altijd welkom.

Jouw event tot een succes!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com