Timebeatz

DJ Carnaval

7

CArnaval DJ

Op zoek naar een DJ voor Carnaval die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met Carnaval & Vastelaovend sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Oktoberfeest Sittard

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor carnavals evenementen van alle formaten. Naast carnaval zijn wij ook bekend met apres ski en oktoberfeesten.

Special FX

Carnaval is kleurrijk. Naast muziek denken wij ook graag mee in het verzorgen van de special FX en verlichting. Zo leveren en installeren wij bijvoorbeeld confetti-installaties en verticale CO2 jets. Informeer naar de mogelijkheden.
DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Carnaval is de drukste maar ook leukste tijd van het jaar. Wij verzorgen in deze feestperiode events door heel Limburg en Noord-Brabant. Sinds jaar en dag zijn wij dé carnavalspartner van TheaterHotel de Oranjerie in Roermond. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

Carnaval DJ

‘Onze vaste DJ voor de Carnaval bij Soiron in Maastricht. Tim maakt er een groot feest van, ieder jaar opnieuw. Top!’

Alain Walstock

Grand Café Soiron

Juiste muziek

Optreden met carnaval is een vak apart. Limburgse carnaval, oftewel ‘vastelaovend’, heeft ieder jaar haar eigen muziek. Timebeatz is altijd actueel met de nieuwste carnavalskrakers van het LVK (Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer) maar ook daarbuiten. Jij geeft de wensen aan, wij verzorgen een spetterend optreden!

Carnaval, alaaf!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com