Carnaval DJ boeken

Op zoek naar een DJ voor Carnaval die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met Carnaval & Vastelaovend sinds 2011. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor carnavals evenementen van alle formaten. Naast carnaval zijn wij ook bekend met apres ski en oktoberfeesten.

Over Timebeatz

Carnaval DJ ❤️ DJ Timebeatz

Carnaval is de drukste maar ook leukste tijd van het jaar. Wij verzorgen in deze feestperiode events door heel Limburg en Noord-Brabant. Sinds jaar en dag zijn wij dé carnavalspartner van TheaterHotel de Oranjerie in Roermond. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Onze vaste DJ voor de Carnaval in Maastricht. Tim maakt er een groot feest van, ieder jaar weer. Top!’

John Maar

‘DJ Timebeatz weet goed in te spelen op het publiek en komt zijn afspraken na. Aanrader!’

Maikel Jeurnink

‘Tim denkt mee in de voorbereiding en wist het publiek goed mee te krijgen met zijn LVK vastelaovendjmuziek!.’

Alex Siemens

DJ Carnaval

Uitgebreide mogelijkheden

Carnaval is kleurrijk. Naast muziek denken wij ook graag mee in het verzorgen van de special FX en verlichting. Zo leveren en installeren wij bijvoorbeeld confetti-installaties en verticale CO2 jets. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer lezen

Muziekvoorkeuren

Optreden met carnaval is een vak apart. Limburgse carnaval, oftewel ‘vastelaovend’, heeft ieder jaar haar eigen muziek. Timebeatz is altijd actueel met de nieuwste carnavalskrakers van het LVK (Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer) maar ook daarbuiten. U bepaalt als klant de muziekvoorkeuren en wij verzorgen de rest.

LSD Festival 2019 Nederweert

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen