DJ Den Bosch

Op zoek naar een DJ in Den Bosch die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in Den Bosch sinds 2011. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events in Den Bosch en omstreken. Van trouw– en promotiefeesten tot zakelijke events en studentenfeesten.

Over Timebeatz

DJ Den Bosch ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met de eventlocaties in regio Den Bosch (Noord-Brabant). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd bij Maaspoort Events, Kinepolis Den Bosch en Orangerie Den Bosch. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze wedding in Helmond. Thanks Tim!’

Giel Franssen

‘Tim draaide bij ons op de Glow Run in Eindhoven. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

Cees Kersten

‘Als je een DJ zoekt die het publiek goed aan kan voelen en hierop inspeelt, moet je Timebeatz hebben. Je hebt een top show neergezet!’

Gonnie Hannen

Bruiloft DJ Den Bosch

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Den Bosch. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 100 tevreden koppels gingen jullie voor.

Weddings
Wedding DJ Timebeatz Heythuysen

‘Super bruiloft gehad mede dankzij de muziek van Tim. Van te voren alles netjes besproken en hij denkt goed met je mee.’ 
Gijs & Paula Vrenken

DJ Verjaardag Boschmolenplas

Verjaardagsfeest DJ Den Bosch

Je verjaardag vier je niet elke dag. Timebeatz maakt van jouw verjaardag in Den Bosch een super feest. Voor je het weet staan je vrienden op tafels te dansen ?

Meer info

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen