Timebeatz

DJ Den Bosch

7

DJ Den Bosch

Jouw partner voor een geslaagd evenement in Den Bosch. Een DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt. Timebeatz heeft ervaring met events in regio Den Bosch en Tilburg sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Grootschalig festival of intieme bruiloft? Iedere boeking is anders. Wij bieden een persoonlijke aanpak en maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine events in Den Bosch. Van trouw– en promotiefeesten tot zakelijke events en DJ cursussen.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief showverlichting, kraakhelder geluid en strak afgewerkt LED design DJ meubel op kleur naar wens. Jouw partner voor evenementen in Den Bosch en omstreken. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de eventlocaties in regio Den Bosch (Noord-Brabant). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd bij Maaspoort Events, Kinepolis Den Bosch en Orangerie Den Bosch. Lokale klassiekers als Guus Meeuwis en Snollebollekes mixen we naadloos over in R&B en 80s Disco Classics als de Bee Gees en Grease Lightning. Laat je verrassen door onze energieke uitstraling en een allround mix vol passie!

Timebeatz

DJ Den Bosch

Afgelopen zaterdag hebben wij ons huwelijk gevierd bij Orangerie den Bosch. Tim heeft voor ons in de avond een fantastisch feest verzorgd! Wij hadden een zeer gemixte groep nationaliteiten op ons huwelijk en hier speelde Tim heel goed op in. Het was warm buiten, desalniettemin kon Tim het feest heel goed op gang brengen. Wat hebben we genoten en wij genieten nog na van deze fantastische dag!

Milou & Iason Lemmen

Bruidspaar

Bruiloft DJ Den Bosch

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in Den Bosch. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com