Timebeatz

DJ Deurne

7

DJ Deurne

Op zoek naar een ervaren allround DJ in Deurne die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in regio Deurne sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Oktoberfeest Sittard

Maatwerk

Ieder evenement is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine evenementen in regio Deurne, Eindhoven en Helmond. Van apres ski– en verjaardagsfeesten tot DJ cursussen en studentengala’s. Wat heb jij te vieren?

Drive-in show

Timebeatz staat klaar om een complete drive-in show te verzorgen in regio Deurne. Standaard inclusief bewegende showverlichting, A-merk audio en strak afgewerkt LED design DJ meubel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een veelzijdige muziekselectie die aansluit bij alle smaken, zal onze stijlvolle show perfect passen bij jouw gelegenheid!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de eventlocaties in regio Deurne (Noord-Brabant). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd bij Metro Deurne, De Reizende Man en Kloosterhotel Willibrodhaeghe. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Deurne

Tim heeft op 17-06-2023 op onze bruiloft gedraaid bij de Reizende Man. En het was in 1 woord: geweldig! In het contact wat we vantevoren gehad hebben is hij heel geïnteresseerd in onze muzieksmaak en gaf hij ook aan dat we 30 nummers door konden geven die we sowieso wilde horen op ons feest. De muziek die hij zelf draaide sloot hier perfect op aan en er was gewoon plaats voor verzoekjes van onze gasten! Het was top! Tim, bedankt!

Twan & Tessa

Bruidspaar

Bruiloft DJ Deurne

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met trouwsfeesten in regio Deurne. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com