Timebeatz

DJ Heerlen

7

DJ Heerlen

Op zoek naar een DJ in Heerlen die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in regio Heerlen en Maastricht sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Ieder feest is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine evenementen in regio Heerlen. Van apres ski– en verjaardagsfeesten tot DJ cursussen en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Wij staan klaar om een complete drive-in show te verzorgen in regio Heerlen, inclusief levendige verlichting, kristalhelder geluid en state-of-the-art Pioneer DJ-apparatuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een veelzijdige muziekselectie die aansluit bij alle smaken, zal onze stijlvolle show perfect passen bij de ambiance van jouw feest. Ontdek samen met ons de mogelijkheden!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de feestlocaties in regio Heerlen (Limburg). Zo verzorgen wij vaker events bij Nr7even Heerlen en bruiloften bij Kasteel TerWorm. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Heerlen

Zeer leuk trouwfeest gehad door Timebeatz. Duidelijke afspraken vooraf, voldoende keuze uit apparatuur. Vakkundig opgebouwd en vooral de DJ zorgde echt voor een leuke sfeer tijdens het feest. Er is veel gedanst en iedereen had het naar zijn zin. Ondanks dat het 30+ graden binnen was, was het zeer geslaagd!

Steef & Vera Cobben

Bruidspaar

Bruiloft DJ Heerlen

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Heerlen en Parkstad. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com