Timebeatz

DJ Limburg

7

DJ Limburg

Op zoek naar een DJ in Limburg die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in Limburg sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Festival DJ Limburg

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events in Limburg. Van trouw– en verjaardagsfeesten tot zakelijke events en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief sfeerlicht, kraakhelder geluid en Pioneer DJ-apparatuur voor zowel grote als kleine evenementen in Limburg en omstreken. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de vele feestlocaties die Limburg rijk is. Van Maastricht en Sittard in het zuiden tot Venray en Gennep in het Noorden. Zo zijn we regelmatig te vinden bij Tapijn en Gotcha in Weert Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Limburg

Super bruiloft gehad mede dankzij de muziek van Tim. Contact vooraf verliep prettig en hij adviseert goed in de showkeuze. Van begin tot eind van de avond stond de dansvloer vol, top DJ!

Gijs & Paula Vrenken

Bruidspaar

Bruiloft DJ Limburg

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten door heel Limburg. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com