Timebeatz

DJ & saxofonist

7

DJ met saxofonist

Op zoek naar een DJ met saxofonist die op elkaar ingespeeld zijn, samen energie uitstralen en weten hoe je de gasten op de dansvloer krijgt? Timebeatz heeft ervaring met events sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!
DJ & saxofoon
DJ en saxofoon Rotterdam
DJ Maastricht
Festival DJ Limburg
DJ en saxofoon Eindhoven

Maatwerk

Iedere gelegenheid is anders. Wij bieden maatwerk entertainment inclusief alle apparatuur en aankleding tot maximaal 300 gasten. Onze kenmerkende stijl combineert het beste van twee werelden: de energie en beats van een dj-set met de rijke, volle klanken van een live saxofonist. Ideaal voor gala’s, promotiefeesten, bruiloften en verjaardagsfeesten.

Drive-in show

Of het nu om een lounge borrel gaat of een Ibiza wedding: de combinatie van een DJ met saxofonist past perfect in het plaatje. Naast entertainment bieden we ook een complete show inlcusief bijvoorbeeld LED dansvloer, verticale CO2 jets en een fullcolour lasershow. Laat je zintuigen prikkelen!

DJ show Limburg

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

De combi DJ & Saxofonist is regelmatig te vinden bij BeachClub Degreez en Restaurant Dukdalf. Een mix van passie, energie en muzikale variatie. Doe met ons mee terwijl we live entertainment opnieuw definiëren en jouw evenement naar een hoger niveau tillen!

Timebeatz

DJ

We wilde iets unieks en hebben bij Timebeatz DJ met saxofoon geboekt voor onze bruiloft. Tijdens de ceremonie hadden we alleen de saxofoon en bij het avondfeest de combi met DJ. De gasten vonden het super leuk en maakte filmpjes van het optreden. Aanrader!

Fleur Faassen

Stijlvol

Niet alleen de show maar ook de artiesten zelf moet passen in het geheel. Dresscode chique, black of white tie? Zowel DJ als saxofonist komen altijd gekleed in stijl, passend bij de gelegenheid en jouw wensen. Laat je verrassen!

Combineer twee werelden!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com