Timebeatz

DJ Nederweert

7

DJ Nederweert

Op zoek naar een DJ in Nederweert die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in regio Weert, Nederweert en Leveroy sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Oktoberfeest Sittard

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine evenementen in regio Nederweert. Van apres ski– en verjaardagsfeesten tot DJ cursussen en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Timebeatz staat klaar om een complete drive-in show te verzorgen, inclusief levendige verlichting, kristalhelder geluid en state-of-the-art Pioneer DJ-apparatuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een veelzijdige muziekselectie die aansluit bij alle smaken, zal onze stijlvolle show perfect passen bij de ambiance van jouw feest.

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met dé feestlocaties in regio Nederweert & Weert (Limburg). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd bij Buitenhuis AlbaNera, Bi-J Siem Nederweert en Restaurant Diverso. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Nederweert

Tim is ongelogen the package deal! Professionaliteit van het vrijblijvend adviseren en toelichten tot het moment dat hij na onze bruiloft naar huis ging. Niets is te veel gevraagd en hij kreeg zelfs de stijfste voetjes op de dansvloer. Wij hebben een onvergetelijk feest gehad mede dankzij Tim.

Joyce & Frank Goossen

Bruidspaar

Bruiloft DJ Nederweert

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Nederweert. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com