Timebeatz

Noord-Brabant

7

DJ Noord-brabant

Op zoek naar een DJ in provincie Noord-Brabant die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz is een echte Brabander met ruime ervaring met events sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen in jouw regio. We zijn veel actief rondom regio Eindhoven en Tilburg. Van lounge events en verjaardagsfeesten tot zakelijke events en studentengala’s.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief sfeerlicht, kraakhelder geluid en Pioneer DJ-apparatuur voor zowel grote als kleine evenementen in Noord-Brabant omstreken. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de vele feestlocaties die Noord-Brabant rijk is. Van Eindhoven en Deurne tot Breda en Tilburg. Wij begrijpen de Brabantse gezelligheid als geen ander. Van Guus Meeuwis en Snollebollekes tot Tino Martin en Hazes. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Noord-Brabant

We hebben DJ Timebeatz ingehuurd voor onze bruiloft. Van begin tot eind een hele fijne communicatie. Het feestje zelf was top! DJ speelde onmiddellijk in op het publiek. Zeker aan te bevelen!

Evelien Corbey

Bruid

Bruiloft DJ Noord-Brabant

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met trouwfeesten door heel Noord-Brabant. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com