Timebeatz

DJ Roermond

7

DJ Roermond

Op zoek naar een DJ in Roermond die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in regio Roermond sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Ieder gelegenheid is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events in regio Roermond. Van trouw– en verjaardagsfeesten tot oktoberfeesten en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief sfeerlicht, kraakhelder geluid en Pioneer DJ-apparatuur voor zowel grote als kleine evenementen in Roermond en omstreken. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de feestlocaties in regio Roermond (Limburg). Zo is Timebeatz vaste partner van Theaterhotel de Oranjerie Roermond. Daarnaast verzorgen we regelmatig evenementen bij Restaurant ONE, ECI Cultuurfabriek en NU Nautilus Roermond. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Roermond

Wij contacteerden DJ Timebeatz voor onze bruiloft. Het contact verliep steeds zeer vlot en vriendelijk. Uiteindelijk de combinatie DJ en saxofonist geboekt. Met beiden hadden we een zeer fijn contact. Ze dachten echt met ons mee en waren zeer flexibel in de gekozen muziek. Timebeatz maakte de avond helemaal op onze maat. Het was een geweldig feest waar we DJ Timebeatz en saxofonist zeer dankbaar voor zijn. Topaanrader!

Heleen & Rob Manders

Bruidspaar

Bruiloft DJ Roermond

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met trouwfeesten in regio Roermond. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com