Timebeatz

DJ Rotterdam

7

DJ Rotterdam

Een lokale Rotterdamse DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz verzorgt een spectaculair optreden voor jouw evenement. Van bruiloften in Rotterdam tot studentengala’s en bedrijfsfeesten. Timebeatz staat voor variatie. Wij bieden een energieke mix tussen verschillende muziekgenres afgestemd op jouw wensen. Klanten waarderen onze diensten met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn wij trots op!

DJ bruiloft Rotterdam
Allround DJ
DJ Kermis Limburg
Oktoberfeest Sittard
DJ verjaardag Rotterdam

Maatwerk Entertainment

Van Feyenoord tot Rooftop Hofplein en van Kralingen tot Rotterdam-West: wij zijn bekend met de meest bekende feestlocaties in en rondom de Maasstad. Doordat we eerder hebben samengewerkt met eventlocaties, kunnen we snel schakelen en adviseren in de mogelijkheden qua show en muziek.

 

 

 

DJ Show

De meeste uitgaansgelegenheden hebben een eigen podium met licht- en geluidsapparatuur waar wij mee kunnen werken. Mocht dit niet aanwezig zijn, dan bieden wij een complete drive-in show inclusief alle benodigde materialen voor regio Rotterdam. Van strijklicht en movingheads tot een spetterende fullcolor lasershow en design LED meubel: de mogelijkheden zijn eindeloos.

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Timebeatz draaide twee jaar op rij tijdens de Eurekaweek Rotterdam op het Lloyd Multiplein en in de Maassilo. Hij wist een super show neer te zetten voor onze nieuwe studenten met internationale studentenmuziek. De samenwerking verliep goed en het boeken was na twee mailtjes geregeld. Thanks Tim!

Fabienne de Maat

Eurekaweek Rotterdam

Onze belofte

Persoonlijk

De juiste ‘feeling’ is bij Timebeatz prioriteit. Dat merk je vanaf het eerste contactmoment: geen standaard offerte per mail maar een persoonlijk telefoongesprek waar wij de mogelijkheden schetsen, eventuele vragen beantwoorden en met jullie meedenken.

Juiste muziek

Ieder evenement is uniek. Jullie feest, jullie muziek. Timebeatz brengt vooraf samen in kaart welke muziekgenres bij de gelegenheid passen en geeft hier zijn eigen twist aan. Laat je verrassen door onze unieke mix! Verzoeknummers op de avond zelf draaien we graag.

Hoe word ik DJ?

Misschien wel een van de meest populaire hobby’s van het moment: deejayen! Een goede DJ weet precies wat het publiek wilt horen en weet hier op in te spelen. Welke apparatuur heb je nodig en hoe verzamel je de juiste muziek? In dit artikel helpen we jou op weg.

Het voorbereiden van je DJ set

Of je nou bij een lokale bar moet optreden of in ’s werelds grootste clubs: de juiste voorbereiding is het halve werk. In dit artikel bieden wij jou de handvaten om goed voorbereid naar jouw optreden te gaan.

Let’s party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com