Timebeatz

DJ Tilburg

7

DJ Tilburg

Jouw partner voor een geslaagd evenement in regio Tilburg. Een DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt. Timebeatz heeft ervaring met events in Tilburg sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Iedere gelegenheid is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine events in Tilburg. Van trouw– en promotiefeesten tot zakelijke events en DJ cursussen.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief showverlichting, kraakhelder geluid en strak afgewerkt LED design DJ meubel op kleur naar wens. Jouw partner voor zowel grote als kleine evenementen in Tilburg en omstreken. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de eventlocaties van regio Tilburg (Noord-Brabant). Regelmatig verzorgen we bruiloften bij Auberge de Bonheur en Doloris Tilburg. We zijn daarnaast vaste partner van Tilburg University waarvoor we jaarlijks het IQONIC evenement muzikaal omlijsten. Laat ons jouw gasten verrassen met onze energieke mix van muziekstijlen afgetopt met een vleugje humor!

Timebeatz

DJ Tilburg

Afgelopen weekend een fantastisch feestje gehad met Timebeatz! Het mooiste vond ik dat niets te gek is. Alles is helemaal naar smaak in te vullen. Wij wilden vooral feesten en variatie en alle muziek werd gedraaid en er werd zelfs nog karaoke gezongen en gerapt. Bedankt voor een geweldige avond!

Mike Kuyper

Bruidegom

Bruiloft DJ Tilburg

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in Tilburg. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com