Timebeatz

DJ VEnlo

7

DJ venlo

Op zoek naar een DJ in Venlo die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in Limburg sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en dat geeft ons energie!

Festival DJ Limburg

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen voor zowel grote als kleine events in Venlo en omstreken. Volledig aangepast aan jouw specifieke wensen. Van studentenfeesten en verjaardagen tot gala’s en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Een complete drive-in show inclusief sfeerlicht, kraakhelder geluid en Pioneer DJ-apparatuur voor zowel grote als kleine evenementen in regio Venlo. Laat je verrassen door onze veelzijdige muziekkeuze en geniet van een stijlvolle show die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de feestlocaties in regio Venlo en Baarlo (Limburg). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd bij Theater de Maaspoort, Grenswerk Venlo en Domani Venlo. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie. Laat ons jouw evenement naar een hoger niveau tillen!

Timebeatz

DJ Venlo

Afgelopen weekend een fantastisch feestje gehad met Timebeatz! Het mooiste vond ik dat niets te gek is. Alles is helemaal naar smaak in te vullen. Wij wilden vooral feesten en variatie en alle muziek werd gedraaid en er werd zelfs nog karaoke gezongen en gerapt. Bedankt voor een geweldige avond!

Mike Kuyper

Bruidegom

Bruiloft DJ Venlo

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Venlo. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com