DJ Venray

Op zoek naar een DJ in Venray die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in Venray sinds 2011. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events in Venray en omstreken. Van trouw– en verjaardagsfeesten tot zakelijke events en gala’s.

Over Timebeatz

DJ Venray ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met de feestlocaties in regio Venray (Limburg). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd bij Hotel Asteria Venray, Zaal Zeven Venray en Evenementenhal Venray. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze bruiloft in Roermond. Bedankt Tim!’

Anne Caris

‘Tim verzorgde ons vrijgezellenfeest in Venray, we hebben de hele avond gedanst en gefeest, heerlijk!’

Sanne Claessens

‘Als je een DJ zoekt die het publiek aanvoelt en weet wat ze willen horen, moet je Timebeatz hebben. Je hebt super gedraaid!’

Peter Pleket

Bruiloft DJ Venray

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten in regio Venray. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 100 tevreden koppels gingen jullie voor.

Weddings
Wedding DJ Timebeatz Heythuysen

‘Super bruiloft gehad mede dankzij de muziek van Tim. Van te voren alles netjes besproken en hij denkt goed met je mee.’ 
Gijs & Paula Vrenken

DJ Verjaardag Boschmolenplas

Verjaardagsfeest DJ Venray

Je verjaardag vier je niet elke dag. Timebeatz maakt van jouw verjaardag in Venray een super feest. Voor je het weet staan je vrienden op tafels te dansen ?

Contact opnemen

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen