Timebeatz

Verjaardag DJ

7

Verjaardag DJ

Op zoek naar een verjaardag DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met verjaardagen voor alle leeftijden. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

DJ Limburg

Maatwerk

Iedere verjaardag is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine verjaardagsfeesten. Naast verjaardagen verzorgen wij ook bedrijfsfeesten, promotiefeesten, bruiloften en studentenfeesten.

Verjaardag show

Of het nou je 20e of 40e verjaardag is, je viert deze maar één keer. Vaak wilt de jarige nét dat beetje extra’s hebben op zijn/haar feest. Wij denken hierin graag met jou mee. Zo leveren wij bijvoorbeeld LED dansvloeren, vertical CO2 jets, fullcolour lasershows en de sparkular vuurwerkfontein.
DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met dé verjaardag feestlocaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo verzorgt Timebeatz regelmatig verjaardagen bij Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht en bij Kasteel de Berckt in Baarlo. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

Verjaardag DJ

Tim heeft geweldig gedraaid op ons feest en heeft er mede voor gezorgd dat het een doorslaand succes is geworden! Van te voren hebben we alles doorgenomen en een lijstje met nummers gedeeld. Met die nummers in het achterhoofd is hij aan de slag gegaan, maar hij voelt ook echt goed aan wat de feestgangers op de dansvloer krijgt zodat deze in een mum van tijd vol stond. Het licht en geluid was top. Absolute aanrader dus!

Johan Thijs

40e verjaardag

Muziekwensen

Niet de show of aankleding maar juist de muziek is misschien wel het belangrijkste ingrediënt van een geslaagde verjaardag. Timebeatz is een echte allrounder die verjaardagen verzorgt voor alle leeftijden en op de gasten weet in te spelen. De muziekwensen worden vooraf altijd afgestemd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Verzoeknummers op de avond zelf zijn altijd welkom.

Let’s celebrate your birthday!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com