Timebeatz

DJ Weert

7

DJ Weert

Op zoek naar een DJ in Weert die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met events in regio Weert sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Galabal DJ Timebeatz

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine events in Weert en omstreken. Van bruiloften en verjaardagsfeesten tot bedrijfsborrels en Limburgse carnaval.

Drive-in show

Op zoek naar een onvergetelijke ambiance voor jouw evenement in Weert? DJ Timebeatz staat klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen met onze veelzijdige muziekkeuze, state-of-the-art Pioneer DJ-apparatuur en een complete drive-in show. Met jarenlange ervaring begrijpen wij hoe we jouw gasten de hele avond op de dansvloer kunnen houden. Wij bieden op maat gemaakte entertainmentpakketten voor evenementen van elke omvang.

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met de feestlocaties in regio Weert en Nederweert (Limburg). Zo hebben we vaker evenementen verzorgd bij De Brouwer, café Gotcha, de Poort van Limburg en Paterskerk. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

DJ Weert

Tim heeft ervoor gezorgd dat het feest op onze bruiloft echt heeft geknald! Vooraf hebben we telefonisch onze wensen doorgesproken. Op de avond zelf voelde Tim ons (en de gasten!) heel goed aan en zorgde ervoor dat er goed gefeest kon worden. De gevarieerde muziek zorgde ervoor dat iedereen op de dansvloer bleef en verzoeknummertjes werden op de juiste momenten ingezet. Al met al een geweldige avond om nooit te vergeten, mede dankzij de fantastische inzet van Tim. Een echte aanrader voor als je een goed feestje wilt geven!

Romy vd Heuvel

Bruid

Bruiloft DJ Weert

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz heeft ruime ervaring met huwelijken in regio Weert. Door het maken van goede afspraken, zoals het afstemmen van de muziekwensen, komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com