Gala DJ boeken

Op zoek naar een Gala DJ in stijl die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ervaring met gala’s sinds 2011. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleine gala’s. Naast gala’s verzorgen wij ook bedrijfsfeesten, promotiefeesten, bruiloften en studentenfeesten.

Over Timebeatz

Gala DJ ❤️ DJ Timebeatz

Wij zijn bekend met dé gala locaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als gala DJ bij Kasteel de Berckt in Baarlo en bij Zaal Zeven in Venray. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

‘Tim draaide bij ons op de triathlon in Weert. Hij komt keurig zijn afspraken na, straalt plezier uit en maakt er een feestje van!’

René Jeurgens

‘Als je een DJ zoekt die het publiek aanvoelt en weet wat ze willen horen, moet je Timebeatz hebben. Je hebt super gedraaid!’

Peter Pleket

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze bruiloft in Roermond. Bedankt Tim!’

Anne Caris

Philips van Horne Galabal Weert

Uitgebreide mogelijkheden

Gala’s zijn bijzondere evenementen die vaak nét dat beetje extra’s hebben. Wij denken hierin graag met u mee. Zo leveren wij bijvoorbeeld LED dansvloeren, vertical CO2 jets en de unieke combinatie DJ met saxofonist.

Contact opnemen

Gala DJ in stijl

Niet alleen de show en aankleding maar ook de artiest zelf is een belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement. Black of white tie? Gala DJ Timebeatz komt altijd in stijl zodat het plaatje compleet is.

Galabal 2018 Weert Philips van Horne

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen