Timebeatz

Licht en geluid

7

Licht en geluid huren

Jouw partner voor een geslaagd evenement. Wij bieden een complete productie voor evenementen: van een eenvoudige opstelling met geluid en Pioneer DJ apparatuur tot fullcolor lasershows en kleurrijke confetti. Optioneel inclusief ervaren DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt. Timebeatz heeft ervaring met licht en geluid sinds 2011. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Licht en geluid Limburg
Vuurwerk huren Limburg
Wedding DJ Limburg
Lasershow inhuren limburg
DJ show Limburg
Pioneer DJ set huren
RCF Geluid huren Limburg

Maatwerk

Iedere gelegenheid is anders. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en adviseren pro-actief in de mogelijkheden vanuit onze expertise. Van trouw– en promotiefeesten tot zakelijke events en DJ cursussen: A-merk kwaliteit materialen gegarandeerd.

Lichtshow

Met de juiste showverlichting kan een kale ruimte omgetoverd worden tot feestpaleis. Bewegende lampen nodigen uit tot dansen en zijn een echte aanvulling voor ieder evenement. Vanuit Limburg leveren wij krachtige Showtec movinheads, een fullcolour lasershow en special FX. Van kleurrijke streamers & confetti en CO2 guns tot vuurwerk ijsfonteinen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met jou mee en adviseren het liefst ter plekke over de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

DJ Den Bosch
Audio huren

Geluid huren

Van het uitversterken van sprekers tijdens een congres met draadloze microfoons en achtergrondmuziek tot het leveren van line-array speakers voor een groot concert: wij garanderen kraakhelder geluid. Timebeatz werkt enkel met A-merken zoals Electrovoice, RCF en Mackie. Jouw partner voor DJ’s, bands, drive-in shows en zangers. Optioneel inclusief ervaren geluidstechnicus die gedurende het gehele evenement aanwezig is.

Energie

Vanaf de eerste kennismaking tot het einde van het event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Persoonlijk

Geen standaard e-mail met tarieven maar direct persoonlijk of telefonisch contact. Kop koffie?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Timebeatz heeft gezorgd voor een geweldig feest. We hebben van te voren weinig instructies hoeven geven en muzieksmaak bespreken was überhaupt niet nodig geweest. Onze bruiloft met voornamelijk mensen van midden 20 maar ook een “oudere garde” is compleet uit haar dak gegaan op de set van Tim. Verzoeknummertjes worden goed verdeeld over de avond om te zorgen dat er geen enkel dood moment valt. We hebben ook een extra lichtshow pakket afgenomen wat de feestzaal echt tot leven liet komen.

Fons Winters

Klant

Timebeatz heeft onze avond onvergetelijk gemaakt. Super geluid en verlichting en een hele fijne samenwerking voorafgaand en tijdens de feestavond zelf! Zeker een aanrader voor ieder feest!

Linda Boerakker

Bruid

Bruiloft licht en geluid

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Wij bieden een geluidsinstallatie met draadloze microfoon voor de ceremonie en stemmen rechtstreeks met de trouwambtenaar (BABS) de techniek af. Inclusief achtergrondmuziek tijdens de huwelijksvoltrekking.  Voor het avondfeest bieden we een complete show inclusief ervaren live DJ. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com