Licht en geluid huren

Of je nu een eenvoudige geluidsset met DJ apparatuur wilt huren of juist een complete licht- en lasershow wenst inclusief lichttechnicus: bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen dat het plaatje van A tot Z klopt en adviseren jou met enthousiasme. Klanten waarderen onze diensten met een 9,1 gemiddeld, daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) van 10 tot 1.000 personen. Zo verzorgen wij o.a. bedrijfsfeesten, promotiefeesten, bruiloften, presentaties en vergaderingen. Jouw wens staat centraal!

Direct offerte
Licht en geluid huren

Verlichting & Special FX

Wij geloven dat de juiste verlichting het verschil maakt. Met LED sfeerverlichting, bewegende showverlichting (movingheads), LED dansvloer en fullcolor lasershows hebben wij alles in huis om precies de juiste ambiance te bieden die jij nodig hebt. We komen graag op locatie kijken om samen de invulling te bespreken.

‘Timebeatz leverde bij ons het geluid en stelde een afspeellijst samen voor onze jaarlijkse bedrijfsborrel. Top geregeld!’

Robert Leclerc

‘Passend advies vanaf het eerste moment. We hadden de lasershow ingehuurd, super gaaf!’

Jan Franssen

‘Professionele communicatie vooraf met een geweldige show als resultaat tijdens onze bruiloft in Roermond. Bedankt Tim!’

Anne Hendrikx

DJ Set huren

Wij verhuren DJ sets van het merk Pioneer, de absolute top in de DJ wereld. De Pioneer XDJ-RX2 (all-in one systeem) is ons meest verhuurde model. Je huurt deze voor €89,- per dag. Informeer naar de beschikbaarheid.

Contact opnemen

Geluid huren

Of het nu gaat om een speaker met draadloze microfoon of een complete geluidsinstallatie voor 1.000 personen: wij garanderen kraakhelder geluid. Timebeatz is de partner voor DJ’s, bands, drive-in shows en zangers. Indien gewenst inclusief ervaren licht-/geluidstechnicus.

DJ panningen boeken

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen