Timebeatz

Lounge dj

7

Lounge DJ

Een relaxte sfeer, smooth beats en een stijlvolle presentatie, dat is waar Lounge DJ Timebeatz voor staat. Al sinds 2011 is hij actief met zijn unieke mix van Deep House, Jazz House en Soul. Met een gemiddelde klantwaardering van 5/5 sterren, is Timebeatz trots op zijn succes en staat hij klaar om ook jouw evenement onvergetelijk te maken. 

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle apparatuur en aankleding (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects). Wij bieden een unieke Ibiza Lounge drive-in show. Naast lounge evenementen verzorgen wij ook gala’s, promotiefeesten, bruiloften en verjaardagsfeesten.

Ibiza style

Jouw lounge event in Ibza Style? Wij hebben een strak afgewerkt drive-in show die volledig aan te passen is aan jouw wensen. Zo leveren wij bijvoorbeeld LED dansvloeren, verticale CO2 jets en de unieke combinatie DJ & saxofonist voor het ultieme Ibiza lounge gevoel.
DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met dé lounge locaties van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo treedt Timebeatz vaker op als lounge DJ bij BeachClub Degreez en De Vooruitgang in Eindhoven. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

Lounge DJ

Tim heeft onze avond onvergetelijk gemaakt. Super geluid en verlichting en een hele fijne samenwerking voorafgaand en tijdens de feestavond zelf. Zeker een aanrader voor ieder feest!

Linda Boerakker

Stijlvol

Niet alleen de show maar ook de artiest zelf moet passen in het geheel. Dresscode chique, black of white tie? Lounge DJ Timebeatz komt altijd gekleed in stijl, passend bij de gelegenheid en jouw wensen. Laat je verrassen!

Let’s party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com