Timebeatz

Oktoberfest dj

7

oktoberfest DJ

Op zoek naar een Oktoberfest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ruime ervaring met oktoberfeesten door Nederland en Duitsland. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Oktoberfeest Sittard

Maatwerk

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor oktoberfeesten van alle formaten. Naast oktoberfest zijn wij ook thuis in de carnaval en apres ski feesten.

oktoberfest show

Oktoberfeesten zijn uit traditie voorbehouden aan traditionele Beierse muziek en bierhallen. Tegenwoordig is er een verschuiving naar moderne beats met invloeden uit de apres-ski. Een dynamische DJ die de menigte laat dansen is onmisbaar en tilt jouw oktoberfest naar een hoger niveau!

Naast muziek denken wij ook graag mee in het verzorgen van de special FX en verlichting. Zo leveren en installeren wij bijvoorbeeld confetti-installaties, fullcolor lasershows en verticale CO2 jets.

Van kleinschalige feesten binnen dit thema tot grote eventlocaties met meer dan 1000 gasten: met meer dan 10 jaar ervaring en positieve recencies zijn wij jouw betrouwbare partner van A tot Z. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven!

Oktoberfeest show

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Rond de 10e maand van het jaar barst de feestperiode los vol bierfesten, oktoberfesten en Beierse avonden. Timebeatz is in de oktobermaand te vinden op diverse locaties in de regio waaronder de Oktoberfeesten in Sittard (Limburg). Hij biedt een unieke mix tussen après-ski, schlagers en polka’s. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken zijn optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie.

Timebeatz

Oktoberfest DJ

Timebeatz denkt mee in de voorbereiding en wist het publiek goed mee te krijgen met zijn mix tussen schlager en apres-ski. Super optreden vol variatie compleet met lederhosen en ruitjesblouse.

Monique Barten

PSW Maasbracht

In stijl

In de oktobermaanden maakt de reguliere kleding plaats voor lederhosen met ruitjesblouse en geitenwollen sokken of een kleurrijke dirndl. Timebeatz komt altijd in stijl gekleed, passend bij jullie oktoberfeest!

Jetzt geht’s los!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com