Oktoberfest DJ boeken

Op zoek naar een Oktoberfest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt? Timebeatz heeft ruime ervaring met oktoberfeesten door Nederland en Duitsland. Klanten waarderen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Maatwerk entertainment

Ieder event is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor oktoberfeesten van alle formaten. Naast oktoberfest zijn wij ook thuis in de carnaval en apres ski feesten.

Over Timebeatz

Oktoberfest DJ ❤️ DJ Timebeatz

Rond de 10e maand van het jaar barst de feestperiode los vol bierfesten, oktoberfesten en Beierse avonden. Timebeatz is in de oktobermaand te vinden op diverse locaties in de regio waaronder de Oktoberfeesten in Sittard (Limburg). Hij biedt een unieke mix tussen après-ski, schlagers en polka’s. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken zijn optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie.

‘Timebeatz heeft een geweldig optreden verzorgd vol meezingers tijdens het jaarlijkse Bierfest. Bedankt Tim!’

Bart Rutte

‘Tim denkt mee in de voorbereiding en wist het publiek goed mee te krijgen met zijn mix tussen schlager en apres-ski.’

Sonja Verstappen

‘Super optreden vol variatie compleet met lederhosen en ruitjesblouse. Tot volgend jaar Tim!’

Emiel Huizen

DJ oktoberfest

Uitgebreide mogelijkheden

Oktoberfest is nét dat beetje extra. Naast muziek denken wij ook graag mee in het verzorgen van de special FX en verlichting. Zo leveren en installeren wij bijvoorbeeld confetti-installaties en verticale CO2 jets. Informeer naar de mogelijkheden

Offerte aanvragen

De oktoberfeesten zijn een drukke periode voor zangers en DJ’s. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid of vraag direct een offerte op maat aan. Voor vragen verwijzen we u graag naar de contactpagina.

Offerte aanvragen
Tim Dings LSD Festival 2019 weert

Contactgegevens
Tim Dings
+ 31 (0)6 29 83 92 71
info@timebeatz.com

Zakelijke gegevens
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84
IBAN: NL92 KNAB 0257 3752 36

Offerte aanvragen