Timebeatz

Promotiefeest

7

Promotiefeest DJ boeken

Je bent gepromoveerd, proficiat! Nu nog de perfecte promotiefeest DJ die precies begrijpt hoe je de gasten op de dansvloer krijgt en houdt. Timebeatz heeft ruime ervaring met promotiefeesten. Klanten waarderen ons met 5/5 sterren gemiddeld en daar zijn we trots op!

Wedding DJ Limburg

Maatwerk

Ieder promotiefeest is uniek. Timebeatz biedt maatwerk entertainment inclusief alle benodigde materialen (drive-in show, geluidsinstallatie, verlichting en special effects) voor zowel grote als kleinschalige promotiefeesten. Naast promotiefeesten verzorgen wij ook bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften en studentenfeesten.

Drive-in show

Je promotiefeest is uniek en vier je maar eens. DJ Timebeatz staat garant voor een naadloze mix van tracks, waardoor de dansvloer gevuld is en blijft. Met een vinger aan de pols van de nieuwste muziektrends, zorgen wij ervoor dat je feest altijd in de spotlights staat. Als unieke combinatie bieden we ook DJ met saxofonist.

Het oog wil ook wat! Onze drive-in show is compleet met visuele elementen, van movingheads met kleurrijke bewegende lichtstralen tot indrukwekkende lasershows. Jouw promotiefeest wordt bij ons niet alleen gehoord, maar ook gezien…

DJ show Nautilus Roermond

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Wij zijn bekend met dé promotiefeest eventlocaties door Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo verzorgt Timebeatz regelmatig promotiefeesten bij restaurant De Hemel in Nijmegen en Boschmolenplas in Panheel. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing vol energie!

Timebeatz

Promotiefeest DJ

‘In juni heb ik mijn promotiefeest gehouden in de Boschmolenplas Panheel. Een spetterend feest, dankzij DJ Timebeatz! Prachtige lichtshow en perfecte muziekkeuze. Zodra we weer een feestje hebben vragen we Timebeatz zeker weer!’

Luc Eurlings

Cardioloog, VieCuri

Muziekwensen

Niet de show noch aankleding maar juist de muziek is het belangrijkste ingrediënt van een geslaagd promotiefeest. Timebeatz is een echte allrounder met podiumervaring. Hij weet als geen ander op de gasten in te spelen. De muziekwensen worden vooraf altijd met afgestemd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Verzoeknummers op de avond zelf zijn altijd welkom!

Let’s Party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com