Timebeatz

Wedding DJ

7

Wedding Dj

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Met ruime ervaring en maatwerk entertainment is jullie bruiloft bij wedding DJ Timebeatz in goede handen. Muziekwensen worden vooraf afgestemd en door het maken van goede afspraken is een succesvolle wedding gegarandeerd. Meer dan 200 tevreden koppels gingen jullie voor!

Wedding DJ Limburg
DJ show Nautilus Roermond
Bruiloft lichtletters
Bruiloft Limburg
DJ Tilburg
Festival DJ Limburg
Wedding posterholt

Maatwerk

Ieder evenement is uniek. Wij leveren maatwerk entertainment inclusief alle benodigde apparatuur voor zowel grote als kleine events. Van bruiloften en jubilea tot bedrijfs- en verjaardagsfeesten. Klanten waarderen onze diensten met 5/5 sterren gemiddeld, daar doen we het voor!

Wedding show

Wij werken bij voorkeur met eigen apparatuur om de kwaliteit te garanderen waar Timebeatz voor staat. Onze wedding DJ drive-in show kan volledig worden aangepast aan jullie wensen. Van strijklicht en movingheads tot confetti en fullcolor lasershows, laat ons jouw gasten verrassen!

DJ Show Daelenbroeck Herkenbosch

Energie

Van de eerste kennismaking tot het laatste nummer op jullie event: Timebeatz straalt energie en plezier uit!

Allround dna

Variatie in muzikale zin. Niet gebonden aan één genre maar juist zo breed als mogelijk. Klaar om verrast te worden?

Betrouwbaar

Afspraken nakomen en op tijd aanwezig. Transparant in mogelijkheden en tarieven.

Tim heeft op onze bruiloft gedraaid in Nijmegen. Het was in 1 woord: geweldig! In het contact vooraf is hij heel geïnteresseerd in onze muzieksmaak en gaf hij aan dat we 30 nummers door konden geven die we sowieso wilde horen op onze bruiloft. De muziek die hij zelf draaide sloot hier perfect op aan en er was gewoon plaats voor verzoekjes van onze gasten! Het was top, bedankt!

Twan & Tessa Menting

Bruidspaar

Onze werkwijze

Persoonlijk

De juiste ‘feeling’ is bij Timebeatz prioriteit. Dat merk je vanaf het eerste contactmoment: geen standaard offerte per mail maar een persoonlijk telefoongesprek waar wij de mogelijkheden schetsen, eventuele vragen beantwoorden en met jullie meedenken.

Muzieksmaak

Ieder huwelijksfeest is uniek. Jullie wedding, jullie muziek. Timebeatz brengt vooraf samen in kaart welke muziekgenres bij jullie passen en welke nummers absoluut niet gedraaid mogen worden. Verzoeknummers op de avond zelf draaien we graag!

Openingsmix

Regelmatig kiezen koppels ervoor om de wedding te openen met een dans of act. Timebeatz ondersteunt jullie graag bij het maken van een professionele openingsmix op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bruiloft ceremonie muziek

De bruiloft ceremonie De viering van liefde, verbinding en toewijding. Muziek speelt een essentiële rol bij het creëren van de perfecte sfeer voor de bruiloftsceremonie. De juiste muziek kan de emoties versterken, herinneringen oproepen en de algehele ervaring...

Tips voor de ceremoniemeester

Je vriend of vriendin gaat trouwen en jij bent gevraagd om de ceremoniemeester van deze dag te zijn. Een hele eer maar ook een taak die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Je bewaakt de planning, overlegt met de leveranciers en staat paraat om kleine probleempjes op te lossen. Wij helpen jou op weg!

Bruiloft muziek trends

De planning is compleet en het trouwfeest is in zicht! De DJ of band vraagt naar jullie muziekvoorkeuren voor het feest en de openingsdans. Doe muzikale inspiratie op voor jullie bruiloft.

Let’s party!

Klaar voor de samenwerking?

Contactgegevens
Tim Dings | Timebeatz
» + 31 (0)6 298 392 71
» info@timebeatz.com